Kies voor de Push-Cap technologie!

Om de volledige waarden van de vitamines te behouden, is er bij onze sportdrank over nagedacht hoe de sportdrank nou het meeste waarden van de vitamines kan behouden. Zoals je zelf al gemerkt hebt bij het kopen van vitamines weet je dat die droog en donker bewaard worden. Dit zodat de volledige waarden intact blijft. Zo zijn we gekomen op de Push-Cap technologie. Het is eigenlijk een klein vitamine potje bovenin de sportdrank die pas bloot wordt gesteld aan de sportdrank zodra je de rode knop indrukt en het even goed schudt. Bij onze sportdrank willen wij dat jij kan genieten van de smaak en tegelijkertijd ook de volledige waarden van de vitamines, want de toegevoegde vitamines D, C en B6 worden door diverse factoren zoals temperatuur, zuurstofgehalte, vochtigheid en licht beroofd van hun stabiliteit. De Push-Cap dop bij onze sportdrank beschermt de vitamines en zorgt ervoor dat jij het maximale kan opnemen in je lichaam. Als je de sportdrank dan binnen zes uur consumeert zal je de volledige waarden van de vitamines in de sportdrank binnenkrijgen en gaat er niks verloren. Mocht de sportdrank al gemixt zijn met de vitamines gaan die na een 24 uur tijdsbestek verloren en zal het lichaam dus niet de toegevoegde vitamines opnemen. Daarom introduceren wij jou nu de Push-Cap. PUSH IT 2 BE THE BEST

Proteïne

WOWHYDRATE by Hydratesportdrinks sportdrank is de nieuwste innovatie in de sportwereld. De sportdrank geeft een nieuwe invalshoek betreft hydratatie en levert essentiële ingrediënten waardoor het lichaam wordt bijgevuld zonder koolhydraten of suiker.

Push-Cap Technologie

Vitamines B6, C, D, essentiële BCAA’s en een natuurlijke smaak worden vers opgeslagen in onze gepatenteerde drukknop. Die worden pas afgegeven aan de het collageen proteïne sportdrank wanneer de consument klaar is om het te drinken. Dit om de ingrediënten zo krachtig mogelijk te houden.

De smaken van de gevulde sportdrank met het collageen proteïne zijn beschikbaar in Tropical en Summer fruits

Toonaangevende diëtist in de UK genaamd Dr. Sarah Schenker “het collageen eiwit bevat twee van de aminozuren genaamd glycine en arginine die nodig zijn om energie bevorderde creatine te vormen.”